Büyük kesintiler bugün Girne ve Gazimağusa'da sürecek

17 Kasım 2022

Güncelleme: 17 Kasım 2022

A
A

Bakım onarım çalışması nedeniyle geniş bölgeleri etkileyen kesintilere bugün devam edilecek. Girne ve Gazimağusa'da çok sayıda bölge kesintilerden etkilenecek.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek), planlı kesintilerine bugün de devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA BAZI BÖLGELER 6 SAATLİK ELEKTRİKSİZ

Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle Gazimağusa’da 09.00-15.00 saatleri arasında bazı bölgelere elektrik verilemeyecek. Kesinti yapılacak bölgeler şunlar:

Karakeşliler, Antalyalılar Bölgesinin bir kısmı, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi, Canbulat Ortaokulu, Şehit Zeki Salih İlkokulu, Şehit Osman Ahmet İlkokulu, İTÜ, Köşe Kahvesi, İtfaiye Bölgesi, Menekşeli Bölgesi, Eski Hastahane, Mahkemeler, Vergi Dairesi, Askeri Tersane, Liman Müdürlüğü ve Portofino Hotel ve bölgesi, Palm Beach Askeri postane, Namık Kemal Lisesi, MTG sahası, Petek Pastanesi, Gazi İlkokulu, Canbulat İlkokulu ve Suriçi .

2 SAATLİK KESİNTİ YAPILACAK BÖLGELER

Gazimağusa'da bazı bölgelere de 09.00-11.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. Kesinti yapılacak bölgeler şöyle:

Şenal Plastik, Aylar Plastik, eski Lefkoşa yolu Tuzla girişinden Leventler Sitesi’ne kadar olan bölgeler, eski Lefkoşa yolunda Tuzla kavşağı ile Mutluyaka kavşağı arasında kalan site ve tesisler, Kent Plus Sitesi, Güvercinlik Kavşağı civarındaki konut ve tesisler bölgesi.

GİRNE’DE BAZI BÖLGELERDE 5 SAATLİK KESİNTİ VAR

Girne’deki bazı bölgelere de 09:00 ile 14:00 arasında elektrik verilemeyecek. Kesinti yapılacak bölgeler şunlar:

Acapulco Hotel, Çatalköy Sanayi Sitesi, Elexus Hotel,Beşparmak Köy Yolu, Beşparmak Köyü, Teknecik Bölgesi ve Doğusu, Akgünler Benzin İst. Bölgesi, Davutköy, Alagadi Bölgesi, Golf Sahası ve Civarı, Karaağaç Sahil Siteler Bölgesi, Karaağaç Köy Yolu ve Karaağaç Köyü, Karaağaç Su Pompası, Esentepe Sahil, Esentepe Köy İçi, Futbol Sahası Bölgesi ve Su Pompası, Esentepe Doğu Sahil, Bahçeli Köyü, Bahçeli Su Pompası ve Bahçeli Sahil Bölgesi,Tarsan Çiftliği ve Civarı, Değirmenlik Taşocakları, Tesisler ve Su Motorları, Alevkayası, Yayla Tepe,Levent Taşocakları, Tekneciğin Batısı, Acapulco Kavşağı ve Barış Plajı Bölgesi, Çatalköy Halk Plajı ve Çatalköy Kuzey Sahili, Mühimmat Bölüğü, Arapköy, Chelsey Village Bölgesi ve Arapköy Su Pompası, Çatalköy'ün Doğusu, Özyalçın Evdim Evleri, Emtan, Eurocost, Çetin Atalay, Laden Siteleri Bölgesi ve Şehit Çocuğu arsaları.

4.5 SAAT KESİNTİ YAPILACAK DİĞER BÖLGELER

Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle Girne’deki bazı bölgelere ise 4.5 saat elektrik enerjisi verilemeyecek. 09.30 ile yaklaşık 14.00 saatleri arasında kesinti gerçekleştirilecek bölgeler şöyle:

Geçitköy, Karşıyaka, Karşıyaka'nın Sahil Kesimleri, İslam Kampı Bölgesi, Balina Sosyal Tesisleri Bölgesi, Karşıyaka Futbol Sahası Bölgesi, Kahveler ve Şirinyalı Bölgeleri, Güzelyalı Sahili, Karşıyaka Dağ Kısmı ve Su Pompası, Yağ Değirmeni Bölgesi, Köy İçi ve Mezarlık Bölgesi, Monte Parle Tatil Köyü ve civarı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar