Bir günde üç trafik kazası, 5 kişi yaralı

3 Ocak 2023

A
A

İskele - Lefkoşa Anayolu, Gazimağusa ve Girne'de dikkatsizlik sonucunda meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

ZgotmplZ

Ülkede dün meydana gelen üç trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

İskele - Lefkoşa Anayolu

Polisten verilen bilgiye göre, kazalardan ilki 15.30 sıralarında İskele - Lefkoşa Anayolu üzerinde Gönendere köy kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Sürücüsü olduğu "SP 501" plakalı araçla İskele yönüne ilerleyen 60 yaşındaki Kazım Özer, Gönendere kavşağını geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracıyla yolun sağından çıkarak takla attı.

Kaza sonucu hafif bir şekilde yaralanan Özer ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 54 yaşındaki Emine Özer, kaldırıldıkları Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan ilk yardım tedavilerinin ardından, aynı gün taburcu oldu.

Gazimağusa

Gazimağusa’da Ticaret Lisesi önünde ise dün 16.00 sıralarında araç yayaya çarptı.

Yönetimindeki "LH 203" plakalı araçla Cengizhan Sokak'ta ilerleyen 18 yaşındaki İrem Yılmaz, Ticaret Lisesi önlerine geldiğinde yolun solunda yaya olarak bekleyen 17 yaşındaki Selin Karabulut’a çarptı.

Kaza sonucu yaralanan Selin Karabulut, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde gördüğü ilk yardım tedavisinin ardından taburcu edildi.

Girne

Girne -Alsancak Çevre yolunda da dün 22.00 sıralarında bir kaza yaşandı.

Kullanımındaki "ZLN 433" plakalı araçla batı yönüne doğru seyreden 20 yaşındaki Chloe Koy Yandolı (K), Eziç trafik ışıklarında, kırmızı ışık yandığı halde yoluna devam etti. O sırada İzci Sokak üzerinde yeşil ışık yandığı için hareket eden 60 yaşındaki Mehmet Alkan'ın sürücüsü olduğu "PL 346" plakalı araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüzce yoluna devam eden ZLN 433 plakalı araç trafik lambası ve aydınlatma direğine çarparak durdu.

Kaza sonucu yaralanan Yandolı ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki Danıel Shımbı Bondo (E) ile 19 yaşındaki Kıtoko Crıstıne Emısact (K) kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nde gördükleri ilk yardım tedavisinin ardından taburcu edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar