Başkan Şenkul'dan müzik yayını uyarısı

9 Mayıs 2023

Güncelleme: 10 Mayıs 2023

A
A

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, işletmelerin açık alandaki yüksek sesli müzik yayınlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Şenkul kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanacağını hatırlattı.

ZgotmplZ MYK Haber

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, işletmelerin müzik yayınlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Şenkul, "Yazın gelmesi ile birlikte açık alanda yapılan yüksek sesli müzik yayınları kentimizde ciddi sıkıntı yaratmaktadır. Bu noktada bazı konuların altını çizerek belediyemizin yol haritasını vatandaşımız ile paylaşmak istiyorum. Öncelikle Girne’nin bir Turizm Kenti olduğunu biliyoruz. Kentimizin 24 saat yaşayan bir kent olduğu da net. Öte yandan kent merkezinde sabah erken okuluna, işine giden, yaşlısı, çocuğu olan binlerce de yurttaşımız yaşamaktadır." dedi.

Şenkul uyarılarda bulunarak sözlerine şöyle devam etti "Bu gerçekler ışığında yapılması gereken nettir: Karşılıklı saygı iklimi ve kurallara uymak. Girne Belediyesi olarak işletme izni verdiğimiz Restaurant/Cafe gibi yerler için yüksek sesli müzik şartlarımız nettir, Bu şartlara uyulmadığı takdirde; Birinci de yazılı uyarı, İkinci de para cezası, Üçüncü de işletme izin iptaline kadar gidilecektir. 5 yıldızlı oteller ve Barlar bu kapsam dışında olup onların da ses perdesi gibi teknik iyileştirmeler yapması için çalışacağız."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar