Başkan Şenkul açıkladı: Kent Güvenlik Ekibi göreve başlıyor

1 Şubat 2023

Güncelleme: 1 Şubat 2023

A
A

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, seçim vaatleri arasında yer alan "Zabıta Kent Güvenlik Birimi" hakkında açıklama yaptı. Ekip 4 Şubat itibarıyla 7 gün 24 saat Girne'de görev başında olacak.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul yerel seçimler öncesi verdiği vaatleri yerine getirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Başkan Şenkul sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Zabıta Kent Güvenlik Birimi hakkında detaylı bir açıklamada bulundu. Şenkul ekibin 4 Şubat Cumartesi günü göreve başlayacağını duyurdu. 

Başkan Şenkul, "Seçim döneminde söz verdiğimiz bir vaadimizi daha yerine getirmenin mutluluğu ile güne başladık. Girne Belediyesi Zabıta Kent Güvenlik Birimi artık çok daha güçlü. 4 Şubat Cumartesinden itibaren 7 gün 24 saat kentimizdeki güvenliği sağlamak için polisimizle birlikte kent güvenlik ekibimiz sahada olacaktır. Mali imkanlar çerçevesinde mayıs ayında hem personel sayımızı hem de teknik donanım imkanlarımızı artırmayı planlıyoruz. Polis teşkilatımızla birlikte Girne’mizi daha güvenli bir kent yapmak için Girne Belediyesi olarak hazırız çünkü : Biz Birlikte Girneyiz" ifadelerine yer verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar