Ataser: Bu seçimi kazanacağız

6 Aralık 2022

Güncelleme: 7 Aralık 2022

A
A

Alsancak-Lapta-Çamlıbel Belediye Başkan adayı, Fırat Ataser, “Kesin ve net söylüyorum bu seçimi kazanacağız” diyerek halkın arkasında olduğunu söyledi.

ZgotmplZ

Alsancak-Lapta-Çamlıbel Belediye Başkan adayı, Fırat Ataser açıklamalarda bulundu.

Sorumluluğun çok büyük olacağını belirten Ataser, "Daha önce Alsancak’ta yaptıklarımız ortada biz ilkleri yapan bir belediye olduk sadece Alsancak’ta yaşayanlar değil adanın dört bir yanındaki vatandaşlar bizim yaptıklarımızı konuşuyor” diyerek diğer tüm belediyelere örnek olduklarını belirtti. 

Halkın bu noktada düşünmesi gereken tek sorunun bölgeye en çok kim fayda sağlayabilir sorusu olduğunu ifade eden Ataser, “Halkımızın bize olan güveni çok büyük, daha önce Alsancak’ta yaptıklarımızı Lapta ve Çamlıbel’de yapacağız.” dedi. 
Bölgede doğayı korumak şartıyla ne yapılması gerekiyorsa canla başla yapılacağını belirten Ataser, “Bölgenin gelişmesini ve ilerlemesini düşünen herkes zaten yaptıklarımızı göz önünde bulundurarak bizi seçer, bazı kişisel menfaatlerini düşünen insanlar yoluma taş koymaya çalışıyorlar ama günün sonunda yanıma gelecekler” ifadelerini kullanarak, neredeyse her gün ev ev gezdiğini ve halkın her anlamda desteğini aldığını, bu seçimi kazanmakta hiçbir şüphe görmediğini belirtti.

TEMİZLİK KONUSUNDA CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK 

Temizlik konusunda çok ciddi çalışmalar yapacaklarını belirten Ataser, her bölgeye ayrı bir kişi görevlendireceklerini ve temizlik konusunda süreklilik sağlamak adına ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bölgesel temizlik dışında araçların temiz olmaması konusunda da çevreden şikayet geldiğini belirten Ataser, seçilmesi halinde  özellikle Lapta ’da bulunan araçların komple bakım ve onarımının yapılacağının altını çizdi. 


SOSYAL PROJELERE ÖNEM VERECEĞİZ

Ataser, “Gençler bölgede kalmak istemiyor, gençleri bölgede tutacak çalışmalar geliştireceğiz, ilk olarak toprak sahalar yerine çim sahalar yapacağız” ifadelerini kullanan Ataser, bunun dışında orta yaş kesiminin de vakit geçirmesi için çeşitli kurslar açılacağını belirtti. Yürüyüş yolu projesinin ve batık gemi projesinin turizm açısından bölgeye sağladığı katkılardan bahseden Ataser, “Dediğim gibi bizler ilkleri yaptık yapmaya da devam edeceğiz” dedi.  

YOL BÜYÜK SORUNDU, ÇÖZDÜK  

Bölgenin önde gelen sorunlarından birinin de yol sorunu olduğunu belirten Ataser, önümüzdeki yıl huzurevine kadar yol gideceğini açıkladı “Alsancak’ın merkezine ulaşan yol yapıyoruz” İfadelerini kullanan Ataser, Hasan Uzun petrolden Riverside çemberine kadar üstten çevre yolu yapılacağını ve bu yönde çalışmaların başladığını belirterek “Bölgeyi ikiye böldük, Hangi belediye kendi bütçesi ve yatırımcısıyla çevre yolu yaptı? Biz yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar