Londra'nın Küçük İstanbul'unda kaza: Çok sayıda yaralı var

23 Ocak 2023

Güncelleme: 23 Ocak 2023

A
A

Londra’da Türkiye kökenli nüfusun ve esnafın yoğun olduğu, "Küçük İstanbul" olarak bilinen Harringay semtinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

ZgotmplZ

"Küçük İstanbul" olarak bilinen Harringay semtinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

Olay dün akşam saatlerinde Londra’nın Green Lanes Caddesi’nde Adalı Pastanesi önünde siyah renkli bir aracın, park halindeki başka bir araca çarpması sonucu meydana geldi.

Türkiye kökenli bir kadına ait olduğu belirtilen aracın sağ aynası kırılırken, kaçmaya çalışan diğer aracın sürücüsü, az ileride tadilatı devam eden bir dükkanın camını kırarak içeri girdi.

Daha sonra girdiği dükkândan çıkıp, yola dönmek isteyen sürücü, bu kez kaldırımda yürüyen 5-6 kişilik gruba çarptı.

Çarpma sonucu kendilerini yerde bulan yaralıların yardımına ilk olarak çevredekiler koştu. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan bir grup ayakta tedavi edilirken durumu ağır olanlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza bölgesine bant çeken polis ana caddeyi trafiğe kapadı.

Polisin araştırması sürerken, kaçan sürücünün kimliği ve yaralıların durumları hakkında henüz bilgi edinilemedi.

"CANIMDAN OLABİLİRDİM"

Adının açıklanmasını istemeyen park halindeki aracın sahibi Türkiye kökenli kadın, Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Kocama Yemek getirmiş aracımın içerisinde beklerken aşağı inmek istedim. Kapıyı açmak için elimi uzattığımda siyah bir araç arabama çarptı ve ayna kırıldı. Korkudan kendimi geriye attım. Allah korudu. İyi ki kapıyı açıp dışarı çıkmamışım. Yoksa canımdan olabilirdim” dedi. Bir görgü tanığı da, “Otomobile çarpan siyah araç sahibi kaçarken kaldırıma çıkıp biraz ilerideki boş dükkâna girdi. Çıkmak isterken bu kez de kaldırımda yürüyen insanlara çarptı” diye konuştu.

Güvenlik güçleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar